Iznajmljivanje automobila za svadbe

Najam auta za svadbu
Iznajmljivanje luksuznih automobila Beograd

Luksuzni automobili za venčanja – da novi život započnete sa stilom

 

BGDiplomat Limo servis pruža uslugu iznajmljivanja automobila za venčanja. Iznajmite luksuznu limuzinu, priuštite sebi i svojim gostima dan za pamćenje i pridružite se brojnim zadovoljnim mladencima koji su u novo poglavlje života ušli našim limuzinama, glamurozno i sa stilom.

 

Elegantan svadbeni automobil upotpuniće i ulepšati vaše venčanje i zadiviti sve goste.

Organizovanje venčanja je lep, uzbudljiv ali i stresan zadatak. Želite da sve bude savršeno, da se svi dobro provedu i sve protekne u najboljem redu. Pažljivo ste isplanirali svaki detalj, ali vam nedostaje adekvatan prevoz. Ne brinite, na odličnom ste mestu.

 

BGDiplomat Limo servis nudi vam veliki izbor luksuznih automobila za svadbe. Iznajmite auto sa vozačem, opustite se i u potpunosti uživajte u svom danu. Sva vozila sa BGDiplomat Limo voznog parka su moderna, savremeno tehnički opremljena i komforna.

 

Mi znamo da je venčanje najlepši, ali i veoma naporan dan za mladence. Udobnost i intimna atmosfera u luksuznim limuzinama, uz pomoć iskusnih vozača koji poznaju protokol i običaje, može vam poslužiti kao sigurno utočište. Tu možete predahnuti, odmoriti se i osvežiti između obaveza i u punom sjaju zablistati pred svojim gostima.

Kombi prevoz svatova na svadbama

Na venčanje dođite u VIP stilu

 

Svi znamo da su na dan venčanja sve oči uprte u mladence, oni su zvezde dana i svi sa nestrpljenjem očekuju njihov dolazak. Zbog toga nemojte propustiti priliku da se pred gostima pojavite spektakularno, u kočiji modernog doba, nekim od ekskluzivnih automobila za mladence.

 

Profesionalni vozači

 

BGDiplomat Limo tim čine iskusni vozači koji znaju kako da vešto izbegnu gradske gužve, lako i brzo pronađu odgovarajuće parking mesto i preduzmu sve tako da na svako dogovoreno mesto stignete bez stresa i tačno na vreme.

 

Neka se svi opuste i lepo provedu

 

Neretko se dešava da mladenci angažuju nekoga od gostiju, prijatelja ili rodbine za prevoz na venčanju. To i nije najbolji izbor. Iznajmite limuzinu sa vozačem za svadbu i omogućite svim gostima da uživaju u jelu i piću bez ograničenja i suzdržavanja. Glavno pravilo dobrog provoda jeste da niko ne treba da razmišlja o prevozu. Zato je najbolje da taj deo prepustite našem limo servisu.
Bajkovite fotografije

Živimo u vremenu Instagrama i Pinteresta. Luksuzne limuzine za venčanja fotografijama mladenaca daće potrebnu dozu elegancije i glamura. Vožnja bajkovitom kočijom modernog doba ostaće zabeležena i dugo vam vraćati osmeh na lice.

Limuzina za venčanje kao poklon

 

Iznajmite limuzinu za svadbu kao poklon mladencima. Olakšaćete im posao oko organizacije venčanja, iznenaditi ih i prirediti dan za pamćenje i sigurno imati jedan od originalnijih poklona. Ovo je idealan način i da mladoženja obraduje i iznenadi svoju izabranicu na najradosniji dan. Pozovite nas, a mi ćemo se potruditi da sačuvamo vašu tajnu sve do venčanja.

Prevoz gostiju na svadbu

 

Mi mislimo i na vaše goste. BGDiplomat Limo servis pruža organizovani transport gostiju na venčanje. Ukoliko vaši gosti dolaze iz drugog grada, zemlje iz regiona ili Evrope pobrinućemo se  da na svečanost stignu odmorni. U zavisnosti od planiranog  broja svatova nudimo vam kombije ili komforne, moderno opremljene minibuseve.

 

Pozovite nas ili nam pište putem kontakt forme. Izložite nam vaše želje oko prevoza za venčanje, a mi ćemo se potruditi da ih ispunimo bez kompromisa i uveličamo vašu svečanost.