Kongresni turizam

 

Kongresna putovanja u zemlji i inostranstvu

 

Najbolja organizacija prevoza za vaše poslovne uspehe

 

Ukoliko putujete poslom u zemlji ili inostranstvu, sve detalje oko organizacije prevoza i puta prepustite nama i dobićete najkvalitetniju uslugu koja podrazumeva:

 

  • komforan, udoban i siguran prevoz;
  • organizaciju smeštaja i pratećih slobodnih aktivnosti (u saradnji sa partnerskim turističkim agencijama) ukoliko želite;
  • osnovno i dodatno putno osiguranje po izboru;
  • profesionalne, odgovorne i iskusne vozače;
  • besplatan internet i vrhunske multimedijalne sadržje;
  • tehničko i sigurnosnu podršku stručnog tima tokom trajanja putovanja;
  • najpovoljnije uslove i cene.

 

Zavisno od broja putnika za vas na raspolaganju imamo luksuzna kombi vozila, minibuseve i autobuse vrhunskih karakteristika. Svesni smo da poslovno putovanje predstavlja stres za svakog, zato smo se pobrinuli da se u našim vozilima maksimalno opustite i pripremite za poslovni nastup.

 

U svakom trenutku smo spremni da izađemo u susret svim vašim zahtevima i željama. Organizovaćemo prevoz i prilagoditi ga terminima polaska, dolaska, stajanja i pauza onako kako to vama odgovara. Ukoliko želite da tokom poslovnog puta posetite određena mesta, gradove ili istorijske znamenitosti rado ćemo vam ugovoriti sve što je potrebno. Za potrebe vaše firme organizujemo prevoz na domaće i međunarodne sajmove, seminare, konferencije, kongrese i druga korporativna dešavanja.

Kongresni prevoz
Kongresni prevoz

Prevoz putnika na sajmove i seminare

 

Ukoliko putujete na sajmove ili seminare u zemlji i inostranstvu možete zavisno od broja putnika izabrati odgovarajuće vozilo iz naše ponude. U ponudi imamo komforne kombije i minibuseve dok za veće grupe putnika možete rentirati naše luksuzne autobuse. Sva naša vozila su maksimalno udobna i sigurna sa svim pratećim zabavnim sadržajima za opušteno putovanje.

 

Prevoz putnika na konferencije i kongrese

 

Ukoliko putujete na domaće i međunarodne kongrese, konferencije, naučne skupove i druga biznis dešavanja izaberite luksuzna vozila iz naše ponude i uživajte u apsolutnom komforu. Spremni smo da odgovorimo na sve vaše dodatne zahteve koji se tiču vanposlovnih aktivnosti. Sa nama možete spojiti lepo i korisno, obići sva mesta i znamenitosti koje želite uključujući i dobar provod. Pogledajte našu ponudu i izaberite vozila u skladu sa vašim potrebama.

 

Prevoza putnika na korporativna dešavanja

 

Bilo koji poslovni skup da je u pitanju, da li u okviru vašeg preduzeća ili sa partnerskim firmama, obezbedite članovima svog tima i poslovnim partnerima najbolji prevoz. Putujte udobno i sigurno našim vozilima do bilo koje destinacije u zemlji i inostranstvu. Proslavite jubileje, uspešnu poslovnu saradnju, nagrade i priznanja na način koji zaslužujete. Počnite sa našim luksuznim prevozom uz najveće pogodnosti i najpovoljnije cene.

 

Prevoz putnika na team building okupljanja

 

Team building okupljanja su način za druženje, bolje upoznavanje i stvaranje jače i prisnije veze između zaposlenih što se održava i na ukupni poslovni uspeh firme. Krenite sa stvaranjem pozitivne atmosfere između kolega i saradnika na samom početku i rentirajte naša kombi vozila, minibuseve ili autobuse. Neka druženje počne odmah uz udoban prevoz, komforna sedišta i prateće multimedijalne sadržaje kao što su surround zvučni sistem, wireless internet i LCD monitori za uživanje u omiljenoj muzici i filmovima.

 

Pozovite nas za više informacija, rezervaciju vozila i saznajte koje pogodnosti i popuste trenutno nudimo.