Medicinski turizam

 

Medicinski turizam - organizacija prevoza i usluga

 

Firma “BGDiplomat” nudi vam najkvalitetniju uslugu prevoza kada je u pitanju zdravstveni turizam. Naša usluga obuhvata:

 

- aerodromske transfere do medicinske ustanove;

- prevoz iz zemalja okruženja i Evrope do odabranog medicinskog centra;

- najam vozila za sve potrebe tokom trajanja medicinskog tretmana;

- prevoz do banja i drugih centara za rehabilitaciju;

- obilazak Beograda, drugih mesta i znamenitosti.

 

Sarađujemo sa vrhunskim medicinskim ustanovama u oblasti stomatologije, estetske hirurgije, oftalmologije, kardiologije i drugih medicinskih grana. Možemo vam preporučiti i ugovoriti tretman kod naših najboljih medicinskih stručnjaka uz najpovoljnije uslove. Pozovite nas i informišite se o svim detaljima prevoza, smeštaja i lečenja koje imamo u ponudi.

 

Usluge medicinskog turizma i prevoza

 

Preko naše agencije, medicinske tretmane uz najkvalitetniji prevoz, organizaciju smeštaja i odmora, obavili su brojni klijenti iz Nemačke, Austrije, Švajcarske, Belgije, Švedske, Kanade, Australije. Srbija nudi oko 2000 zdravstvenih usluga, uključujući preglede, dijagnostiku, medicinske tretmane i hirurške intervencije. Najveća ponuda postoji za stomatološke, estetske, oftalmološke, ortopedske, kardiološke usluge i banjsko lečenje.

 

Tokom boravka u Srbiji u medicinske svrhe možete se u potpunosti osloniti na nas kada je u pitanju usluga prevoza. Naša luksuzna i udobna vozila stoje vam na raspolaganju za sve vaše potrebe. Veliki broj klijenata u Srbiju dolazi ne samo zbog medicinskog tretmana već i zbog dobrog provoda i odmora. Unajmite naša vozila i krenite u obilazak grada, noćni provod, posetite zanimljiva mesta u Srbiji i uživajte u odmoru i rehabilitaciji.

 

Za sve potrebe prevoza na raspolaganju su vam naša luksuzna vozila, a za manje i veće organizovane grupe putnika u ponudi imamo vrhunska kombi vozila i minibuseve.

Medicinski turizam
Medicinski turizam

Zašto da odaberete lečenje u Srbiji

 

Naši lekari i medicinski stručnjaci su veoma cenjeni a njihov rad i stručnost priznati svuda u svetu. Kvalitet medicinske usluge uključujući tretman, smeštaj i negu je na viskom profesionalnom nivou uz posebne pogodnosti koji se tiče cene. Ako tome dodamo izuzetno bogatu turističku ponudu, ne čudi što je sve veći broj klijenata zainteresovan za ovaj vid turizma u našoj zemlji.

 

Cene medicinskih usluga u Srbiji su do 3,4 puta jeftinije nego u drugim evropskim zemljama a za neke medicinske tretmane cena je još niža. Povoljne cene, dobar odmor i provod je ključni razlog da posetite našu zemlju, otklonite svoj zdravstveni problem i uživate u oporavku.

 

Prevoz do medicinskih centara u Evropi

 

Naša agencija nudi vam uslugu prevoza do bilo kod medicinskog centra u okruženju i Evropi, kao i aerodromske transfere za sve vaše potrebe. Putujte našim udobnim i sigurnim vozilima i maksimalno se opustite. U saradnji sa partnerskim turističkim agencijama možemo vam ugovoriti sve što je potrebno za vaš potpuni komfor i oporavak.

 

Sva naša vozila su potpuno tehnički opremljena za duže vožnje. Vozićete se ugodno i bezbedno a uz prateće mutlimedijalne sadržaje možete se opustiti i zabaviti. Besplatan internet omogućava vam da budete u stalnom kontaktu sa porodicom i prijateljima a vreme možete prekratiti gledanjem filmova ili slušanjem muzike. Naše je da vas prevezemo udobno i sigurno a vaše da se opustite i što pre oporavite.

 

Kontaktirajte nas i dobićete najbolji prevoz, vrhunsku medicinsku uslugu i tretman. Sastavićemo vam ponudu koja u potpunosti odgovara vašim potrebama i željama.