Bus/mini bus prevoz putnika

 

Minibus i autobuski prevoz u zemlji i inostranstvu

 

Iznajmljivanje minibus i autobus vozila – uživajte u udobnosti i brzini

 

Minibus i autobuski prevoz putnika je najkomforniji i najbrži način transporta većih grupa ljudi do svih destinacija u zemlji, regionu i Evropi. Udobna i bezbedna vozila najnovije generacije, moderno tehnički opremljena učiniće vožnju prijatnom i relaksirajućom bez obzira da li je reč o prigradskim turama ili dužim trasama do evropskih gradova.

 

BGDiplomat Limo servis pruža uslugu iznajmljivanja luksuznih minibus i bus vozila sa vozačem za prevoz putnika u zemlji i inostranstvu. U zavisnosti od broja putnika, nudimo prevoz modernim minibusevima i autobusima za privatne, porodične ili poslovne potrebe. Iznajmljivanje minibusa ili autobusa sa vozačem idealan je način prevoza na izlete, obilaske, koncerte, utakmice i sportske događaje, zimovanja, letovanja, ekskurzije...

 

BGDiplomat Limo tim vozača čine profesionalni šoferi, sa dugogodišnjim iskustvom, svim potrebnim dozvolama i licencama i odličnim znanjem stranih jezika, što komunikaciju sa njima čini lakom. Pored toga što će vas do željene destinacije prevesti brzo i bezbedno, zaobilazeći saobraćajne gužve, od njih ćete uvek dobiti potrebne informacije, prijateljske savete i pomoć oko prtljaga.

Minibus prevoz Beograd
Minibus prevoz Beograd

Minibus Mercedes Sprinter sa vozačem – savršen transport grupe do 20 putnika

 

Ukoliko vam je potreban komforan, siguran i brz prevoz za grupu do 20 ljudi, mi vam preporučujemo najam Mercedes Sprinter minibusa najmodernije generacije.

 

Minibus transport je najbolji izbor za aerodromski transfer turista do hotela ili druge dogovorene lokacije. Naši iskusni vozači sačekaće vas na aerodromu i dovesti na željenu adresu i isto tako odvesti na rezervisan let tačno na vreme.

 

Prevoz minibusom nije linijski već se kreiraju unikatne ture u zemlji, regionu i inostranstvu prema vašim željama i potrebama.

 

Pored aerodromskih transfera, BGDiplomat Limo servis za vas organizuje minibus prevoz dece za škole i vrtiće, manjih sportskih ekipa na takmičenje, na koncerte, prevoz penzionera, transport radnika, prevoz gostiju za svadbe i druge svečanosti, prevoz manjih turističkih grupa do banja, skijališta i drugih turističkih destinacija u Srbiji, regionu i inostranstvu.

Vozila su najnovije generacije savremeno tehnički opremljena i klimatizovana, što garantuje udobnu i relaksirajuću vožnju na svim relacijama. Svaki minibus poseduje anatomska sedišta sa podešavajućim naslonom i sigurnosnim pojasem, besplatan wireless, moderno ozvučenje, zatamnjena stakla i veliki prostor za prtljag.

 

Iznajmljivanje autobusa sa vozačem za prevoz u zemlji i inostranstvu

 

Ukoliko grupa putnika broji veše od 20 putnika obezbeđujemo prevoz modernim, savremeno opremljenim autobusima do svih destinacija u zemlji i inostranstvu. Maksimalna bezbednost i udobnost su kriterijumi od kojih ne odstupamo, pa BGDiplomat Limo ponudu autobusa čine visoko kvalitetna vozila sa najvišim sigurnosnim i ekološkim standardima.

 

Iznajmljivanje autobusa sa vozačem idealan je način prevoza većih grupa - sportskih ekipa, navijača, kulturno-umetničkih društava, turista, prevoz na proslave i događaje, utakmice, koncerte, u šoping ture ... u Srbiji, regionu i Evropi.

 

Bez obzira na dužinu ture, komforna sedišta i savremeno opremljena unutrašnjost autobusa obezbediće svakom putniku opuštajuću i prijatnu vožnju. Autobuski prevoz se organizuje u skladu sa brojem i potrebama grupe. Minimalan broj putnika zavisi od relacije, a svakoj turi se pristupa individualno, pa ćete sigirno dobiti najbolju ponudu prevoza,  potpuno u skladu sa vašim željama i mogućnostima.

 

Pridružite se sve većem broju zadovoljnih putnika koji se svakodnevno voze našim vozilima. Popunite kontakt formu ili nas pozovite i sve vezano za prevoz prepustite našem iskusnom timu.