BGDiplomat Limo servis - VIP prevoz putnika

VIP prevoz Beograd

BGDiplomat Limo servis –               sinonim za VIP prevoz

BGDiplomat limo servis bavi se iznajmljivanjem luksuznih vozila i prevozom putnika u zemlji i inostranstvu. Ukoliko vam je potrebna limuzina za poslovne ili privatne potrebe, aerodromski transfer ili kombi prevoz do bilo koje destinacije, ne možete biti na boljem mestu.

Luksuzna vozila najnovije generacije, profesionalni vozači, višedecenijsko iskustvo i fiksne cene garancija su da ćete uživati u udobnoj i prijatnoj vožnji bez obzira na dužinu relacije. To vam može potvrditi i preko 100.000 zadovoljnih klijenata koji nam se uvek vraćaju i rado nas preporučuju. O kvalitetu naših usluga svedoči i najbogatija referenc lista u čitavom regionu na kojoj se nalaze vodeće kompanije, diplomate, poznate ličnosti i velike svetske zvezde.

Mi znamo da zaslužujete udobnu i luksuznu vožnju

 

BGDiplomat Limo servis poseduje sve kapacitete da bez kompromisa realizuje sve vaše želje i potrebe vezane za prevoz. Vozni park od preko 30 luksuznih vozila najnovije generacije i tim profesionalnih vozača sve su što vam je potrebno da vaša vožnja do bilo koje destinacije bude udobno i prijatno iskustvo, jer mi znamo da to i zaslužujete.

Nudimo vam sledeće usluge:

  • Iznajmljivanje luksuznih limuzina sa vozačem za poslovne i privatne potrebe
  • Najam limuzina sa vozačem za venčanja, mature, momačke i devojačke večeri i ostale svečanosti
  • Aerodromski transferi od i do beogradskog i svih aerodroma u regionu
  • Kombi i auto prevoz putnika u zemlji i inostranstvu
  • Minibus i autobuski prevoz većih grupa Srbiji i Evropi (prevoz dece i odraslih, ekskurzije, prevoz na koncerte, sportska takmičenja...)
  • Organizovane ture do turističkih destinacija, banja, skijališta

Sami kreirajte svoje putovanje, odredite vreme polaska, putanju i mesta koja želite da obiđete. Izložite nam svoje želje, a mi ćemo učiniti sve da vam vožnja ostane u najlepšem sećanju.

Prevoz putnika Beograd

Standard auto

Skoda Octavia

VIP prevoz putnika

Biznis auto

Mercedes E klase

Najam Mercedes S klasa Beograd

Lux auto

Mercedes S klase

Kombi prevoz putnika

Standard kombi

Mercedes Viano max. 8 putnika

Lux kombi prevoz putnika

Lux kombi

Merceds V klase max. 8 putnika

Priča o nama dugačka preko 2.000.000km

Na temeljima dugogodišnjeg znanja, sada već davne 1999. definisali smo svoj poslovni san.

BGDiplomat Limo – agencija za rentiranje luksuznih vozila i prevoz putnika u zemlji i inostranstvu. Od tada koračamo sigurnim putem ostvarivanja zacrtanih ciljeva vođeni ambicijom, stalnim usavršavanjem kvaliteta naših usluga i odgovornošću prema svakom klijentu. Da smo na dobrom putu potvrđuje nam sve duža lista naših zadovoljnih klijenata koji nam iznova ukazuju svoje poverenje.

Naš tim čini preko 30 profesionalnih vozača, koji pored iskustva i hiljada pređenih kilometara, poseduju i sve potrebne međunarodne dozvole i licence. Sa njima ćete se lako sporazumeti i dobiti sve potrebne informacije i prijateljske savete jer govore vodeće svetske jezike.

Bezbednost i komfor su standardi od kojih ne odstupamo

 

Sigurnost putnika nam je na prvom mestu. Zato su svi naši klijenti bez obzira na vrstu usluge i dužinu relacije osigurani.

Sva BGDiplomat vozila su potpuno tehnički opremljena, poseduju podesiva sedišta sa sigurnosnim pojasevima, prostrane prtljažnike, wireless internet, bluetooth, multimedijalne uređaje, kao i zatamnjena stakla za bezbednu i relaksirajuću VIP vožnju.

Kako rezervisati?

Nikada nije bilo jednostavnije iznajmiti luksuzno vozilo sa vozačem. Pozovite nas ili popunite online formular i priuštite sebi komfor, udobnost i luksuz koji zaslužujete. Pažljivo ćemo saslušati vaše želje i sastaviti ponudu koja je u potpunosti u skaldu sa vašim potrebama i mogućnostima.

 

Cene svih naših usluga su fiksne i možete ih pogledati u svakom trenutku. Svakodnevno dajemo i popuste na cenu za određene ture. Sve što treba da uradite je da redovno pratite novosti iz naše firme i možete se voziti i po 50% jeftinijoj ceni do svih odredišta u zemlji i inostranstvu.