Prevoz do ski centara

 

Idemo u planine

Prevoz putnika do ski centara u Srbiji i inostranstvu

 

Za prevoz putnika do poznatih ski centara u Srbiji i inostranstvu BGDiplomat na raspolaganju ima luksuzna kombi vozila, minibuseve, kao i autobuse za srednje i veće grupe putnika. Sva vozila namenjena za prevoz putnika do zimskih centara su apsolutna sigurna i opremljena za vožnju po zimskim uslovima a naši vozači iskusni profesionalci.

 

Vozila našeg servisa odlikuje maksimalan komfor i udobnost. Zahvaljujući modernom surround sistemu i LCD monitorima putnici mogu uživati u omiljenoj muzici i filmovima. Putnicima je takođe na raspolaganju wireless internet tako da u svakom trenutku mogu biti u kontaktu sa svojom porodicom i prijateljima.

 

Ukoliko želite da do omiljenog ski centra putujete samo sa svojom porodicom možete izabrati odgovarajuće vozilo iz naše ponude i uživati u vožnji kroz prelepe planinske predele sa svojim najbližima. U ponudi za vas imamo različite ski ture i aranžmane. U saradnji sa partnerskim turističkim agencijama možemo vam organizovati smeštaj i različite dopunske sadržaje kao što su ski safari ture ili praznična zimovanja sa skijanjem. Takođe, organizujemo i prevoz dece do poznatih ski kampova u zemlji i inostranstvu.

PREVOZ BEOGRAD-KOPAONIK-BEOGRAD

 

Prevoz putnika do ski centara u zemlji i regionu

 

Za manje i veće grupe putnika u ponudi imamo prevoz do naših poznatih ski centara na Kopaoniku, Staroj planini, Tornika na Zlatiboru. Ukoliko ipak želite da zimujete i skijate u okruženju možete iznajmiti naša vozila za prevoz do ski centara na Jahorini i Bjelašnici u susednoj BiH.

 

Za Sloveniju organizujemo prevoz putnika do prelepih ski centara Krvavec, Kranjska Gora, Vogel, Bled. Ukoliko se odlučite za susednu Makedoniju rado ćemo vas prevesti do poznatog makedonskog ski centra Popova šapka. Do ski centara u Bugarskoj, možete izabrati prevoz za Bansko, Borovets, Pamporovo.

 

Pozovite nas ukoliko želite da skijate i uživate u zimovanju u bilo kom zimskom centru u zemlji i regionu. Naše kombije, minibuseve i autobuse možete iznajmiti za jednodnevni ili višednevni prevoz uz sve maksimalne pogodnosti.

Prevoz putnika do ski centara

Prevoz putnika do ski centara u Evropi

 

Odličan izbor je zimovanje i uživanje u zimskim avanturama u prekrasnim ski centrima Evrope. Možete se odlučiti da skijate u Švajcarskoj koja obiluje prelepim ski centrima kao što su 4 doline, St. Moritza, Davos i Aros. Za Francusku imamo organizovan prevoz za poznata ski odmarališta Paradiski, Les 2 Alpes, Alpe d'Huez, Tignes, Isola, Val Cenis.

 

Ako želite da skijate u Italiji na raspolaganju vam je prevoz do skijališta Sestriere, Adamello Ski, Trevalli , Madonna di Campiglio, Folgaria, Livigno i mnogih drugih poznatih italijanskih ski centara. A za popularnu Austrija organizujemo prevoz za ski centre Grossglockner, Molltaler,  Heiligenblut, kao i ski centre Koruške oblasti.

Do ovih poznatih ski centara možete putovati luksuznim vozilima iz naše ponude. Komforni minibusevi, autobusi i kombi vozila prevešće vas udobno i sigurno do željene destinacije.

Najtraženije ski ture - organizovani prevoz

 

Za ljubitelje skijanja i zimskih sportova u našoj ponudi su atraktivne ski ture kako u zemlji tako i u inostranstvu. Možete se odlučiti za:

 

Vikend ski ture

Za vikend ski ture u zemlji i inostranstvu možete odabrati odgovarajuća vozila iz naše ponude; komforna kombi vozila, minibuseve ili autobuse a takođe na raspolaganju su vam i sva druga naša vozila. Za vreme vaše ski ture i avanture ne morate brinuti o prevozu i možete uživati u obilascima i svim dodatnim sadržajima naročito ako izaberete produženu ski vikend turu koja je takođe sastavni deo naše ponude.

 

Praznične ski ture

Proslavite Novu godinu ili Božić u omiljenom skijalištu ili priuštite sebi Sretenjsko skijanje. Mi ćemo vas prevesti od izabranog ski centra po najpovoljnijim uslovima. Praznične ski ture su jedna od najpopularnijih tura za koje imamo spremljene posebne pogodnosti za veće organizovane grupe.

 

Ski safari ture

Organizujemo prevoz za višednevne ski safari ture u zemljama okruženja. Italija - Austrija - Francuska je dobitna kombinacija za nezaboravan provod ljubitelja skijanja. Možete posetiti Taravisio i Sella Nevea u Italiji, skijališta Koruške u Austriji i ski centre Kranjska Gora, Krvavec, Cerko, Vogel, Bovec u Sloveniji. Vaše je samo da izaberete gde želite skijati a mi ćemo vam obezbediti najpovoljniji prevoz, najboljim vozilima iz naše ponude.

 

Kontaktirajte nas i organizovaćemo vam prevoz do bilo kog ski centra zemlji i inostranstvu. U saradnji sa partnerskim turističkim i osiguravajućim kućama možemo vam rezervisati smeštaj, ski pass pogodnosti i sve drugo što je potrebno za nezaboravan odmor.