Auto prevoz putnika

 

Auto prevoz putnika u zemlji i inostranstvu

 

Prevezite se do bilo koje destinacije u zemlji, regionu ili inostranstvu automobilima najnovije generacije. BGDiplomat Limo servis pruža uslugu iznajmljivanja vozila sa vozačem na jedan ili više dana. Savremeno opremljena vozila i iskusan vozač sve su što vam je potrebno da vam vožnja iz Beograda do bilo kojeg odredišta u zemlji ili inostranstvu bude prijatno iskustvo.

 

BGDiplomat Limo voznio park čine putnički automobili svih klasa, pa prema svojim potrebama i željama možete iznajmiti vozilo iz luksuzne, standardne ili ekonomske ponude sa vozačem.

 

Auto prevoz putnika iz Beograda do svih gradova u regionu i Evropi predstavlja najudobniji i najbrži način transporta koji sebi možete priuštiti. Idealan je za pojedince, ali i za privatna, porodična i poslovna putovanja manjeg broja ljudi.

Prevoz putnika Beograd
Prevoz putnika Beograd

Auto prevoz u skladu sa vašim potrebama

 

Auto transport na relaciji od Beograda do svih gradova u Srbiji i Evropi je pouzdan način da na željenu destinaciju stignete bezbedno i na vreme. Naši vozači sa višedecenijskim iskustvom na međunarodnim trasama pobrinuće se da putujete brzo, sigurno i stignete tačno na vreme bilo gde u zemlji i inostranstvu.

 

Uz stručnu pomoć i prijateljske savete našeg tima, sami kreirajte svoje putovanje u skladu sa svojim željama, potrebama i mogućnostima.

 

BGDiplomat Limo vozni park dostupan vam je svakog dana 24/7. Ukoliko ste ljubitelj noćnog putovanjaili vam odgovara da na neku lokaciju stignete u ranim jutarnjim časovima, možete ugovoriti i večernji polazak.

 

Svi automobili su najnovije generacije, tehnički potpuno opremljeni, pa će vam vreme provedeno u vožnji biti relaksirajuće i prijatno. Bespalatan wireless i bluetooth poslužiće vam da u intimnoj atmosferi dovršite nešto od poslovnih obaveza, pripremite se za predstojeći sastanak ili jednostavno opustite i odmorite.

 

Vozila su klimatizovana, što garantuje ugodno putovanje po svim vremenskim uslovima.

 

Razlozi ZA BGDiplomat Limo auto transport u zemlji i inostranstvu

 

Ukoliko vam je iznenada iskrsnuo poslovni sastanak u bilo kom gradu u zemlji, regionu ili Evropi, saobraćajne gužve, zastoji i stres vam nisu potrebni. Zbog toga brigu oko prevoza poverite našoj agenciji. Naša luksuzna vozila možete iznajmiti i za aerodromske transfere od i do svih aerodroma u zemlji i okruženju.

 

Veliki broj stalnih zadovoljnih klijenata iznova nam poklanja svoje poverenje. Nudimo vam nekoliko razloga zašto bi i vi na svoj sledeći put trebalo da krenete našim automobilima.

 

  • Prevoz i iznajmljivanje automobila najnovije generacije i najviše klase
  • Moderno opremljena vozila (free WiFI, bluetooth, klima...)
  • Naš tim čine profesionalni vozači koji imaju sve potrebne dozvole i licence, govore vodeće svetske jezike i imaju višedecenijsko iskustvo na međunarodnim trasama
  • VIP ugođaj vožnje, bez obzira na dužinu relacije
  • Vozila su komforna sa velikim prtljažnim prostorom
  • Idealan način transporta za sve pojedinačne, porodične ili poslovne potrebe
  • Imamo tehničke kapacitete da u potpunosti odgovorimo svim vašim zahtevima vezanim za prevoz u zemlji, regionu ili inostranstvu
  • Povoljne cene auto transporta - iskoristite akcije za određene relacije i popuste za stalne klijente, pratite novosti iz naše agencije i platite 50% niže

 

Potreban vam je auto prevoz u zemlji, okruženju ili Evropi. Odaberite komfor, udobnost i sigurnost. Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate telefonom ili putem online forme.