Prevoz sportista

 

Sa nama do pobede

 

Najbolji prevoz za sportiste svih uzrasta

 

BGDiplomat organizuje prevoz sportista profesionalaca i amatera svih uzrasta u zemlji i inostranstvu. Imajući u vidu koliko je kvalitetan prevoz važan za sve sportiste koji putuju na takmičenja i turnire, u tu svrhu obezbedili smo najbolje autobuse, minibuseve i kombi vozila koji ispunjavaju sve uslove za udoban i komforan prevoz.

 

Vozila našeg servisa se redovno servisiraju i kontrolišu od strane nadležnih službi a svi naši vozači su profesionalci sa višegodišnjim stažom i poseduju sve potrebne domaće i međunarodne dozvole i licence.

 

Naši autobusi i minibusevi za prevoz sportista su potpuno tehnički opremljeni za duže vožnje. Udobnost, komfor i sigurnost su naši prioriteti. U našim vozilima sportisti se mogu odmoriti i opustiti uz različite multimedijalne sadržaje.

 

Prevoz sportista u zemlji i inostranstvu

 

Rentirajte autobuse našeg servisa za prevoz sportista i putujte do bilo kod odredišta u zemlji i inostranstvu po najpovoljnijim uslovima. U ponudi imamo luksuzne autobuse, minibuseve i kombi vozila vrhunskih performansi i tehničke opremljenosti.

 

Naše usluge obuhvataju:

  • jednokratni prevoz sportista na utakmice i takmičenja
  • višednevni prevoz sportista na domaće i međunarodne turnire
  • prevoz sportista na sportske pripreme

 

Za transfer sportista na utakmice i takmičenja možete unajmiti autobuse, minibuseve ili kombi vozila zavisno od broja putnika. Ukoliko putujete na višednevne domaće i međunarodne turnire na raspolaganju su vam naša luksuzna vozila koja ispunjavaju sve potrebe za udobnim i sigurnim prevozom.

 

Zavisno od vaših potreba vozila se mogu iznajmiti samo za prevoz odnosno dolazak ili povratak sa odredišta ili za ukupni boravak tokom trajanja turnira, takmičenja ili sportskih priprema. U tom slučaju, naša vozila su vam u svakom trenutku na raspolaganju za sve potrebe prevoza.

Prevoz sportista do Austrije

Najam vozila za prevoz sportista

 

BGDiplomat sarađuje samo sa proverenim sportskim, turističkim i osiguravajućim kućama. U skladu sa tim možemo vam ponuditi najbolje uslove prevoza, smeštaja i različitih pratećih aktivnosti tokom boravka na takmičenjima i sportskim pripremama, uključujući i putno osiguranje i 24/h podršku nadležnih putnih službi.

 

Iz naše ponude možete izabrati:

  • luksuzne autobuse najnovije generacije
  • komforne i udobne mini autobuse
  • najbolja kombi vozila za manje i srednje grupe sportista

 

Tehničke karakteristike vozila:

  • vrhunska sigurnosna i tehnička opremljenost
  • surround zvučni sistem, wireless internet, LCD monitori
  • maksimalna udobnost i pokretljivost sedišta
  • mogućnost iznajmljivanja dodatne prikolice za sportsku opremu

 

Tokom trajanja najma vozila naš stručni tim vam stoji na raspolaganju za sve dodatne zahteve i potrebe. Takođe, u stalnom smo kontaktu sa našim partnerskim agencijama nastojeći da vam pružimo najbolje usluge i odgovorimo na sva pitanja u vezi smeštaja, pratećih aktivnosti i drugih dodatnih sadržaja.

 

Sigurnim prevozom do sigurne pobede

 

Posebnu pažnju poklanjamo sigurnosti. Znamo da je pored ispravnosti vozila, ljudski faktor presudni činilac bezbednog prevoza. Svi naši vozači su iskusni profesionalci, posvećeni svom poslu, posebno obučeni i pripremljeni za duža putovanja. Govore poznate svetske jezike i u svakom trenutku možete im se obratiti za podršku i pomoć.

 

Pozovite nas za sve dodatne informacije. Vozićemo vas bezbedno i udobno, bodrićemo vas na takmičenjima i radovati se vašim uspesima.