Razgledanje Beograda

 

Šarm Beograda iz prve ruke

 

Razgledanje grada luksuznim vozilima je jedna od najatraktivnijih ponuda našeg servisa. Za sve koji žele da bolje upoznaju Beograd, osete njegovu energiju i šarm, sretnu zanimljive ljude i dobro se provedu, BGDiplomat nudi uslugu razgledanja grada iz prve ruke. Potpuno smo otvoreni za sve predloge i u zavisnosti od vaših želja možemo organizovati tematski obilazak svih mesta i znamenitosti Beograda koja vas interesuju.

 

Organizovanje razgledanje grada i obilazak njegovih atrakcija možete i u potpunosti prepustiti nama a mi ćemo se potruditi da se fantastično provedete i ništa ne propustite. Ukoliko vam dolaze prijatelji, rodbina ili poslovni partneri nema boljeg načina da ih upoznate sa Beogradom od organizovanog razgledanja njegovih najinteresantnijih lokacija.

 

Naši iskusni vozači, luksuzna i udobna vozila upotpuniće ceo doživljaj za vaše maksimalno uživanje i dobar provod. Sve što želite da vidite u Beogradu, možemo vam organizovati i priuštiti na najbolji način. U našem voznom parku možete pronaći vozilo koje vam u potpunosti odgovara. Broj putnika nije problem jer imamo veliki izbor luksuznih vozila za sve potrebe.

 

Sva naša vozila su komforna, sigurna i potpuno tehnički opremljena za udoban prevoz. Wireless internet, bluetooth, multimedijalni uređaji omogućavaju maksimalni užitak. Zahvaljujući najsavremenijem sistemu navigacije i stalnom kontaktu sa dispičerskom službom naši vozači pobrinuće se da izbegnete saobraćajne gužve i poptuno uživate u razgledanju grada u našoj organizaciji.

Razgledanje Beograda
Razgledanje Beograda

Grad u zagrljaju istorije i dobrog provoda

 

Beograd je grad koji nikog ne ostavlja ravnodušnim i koji će svakog putnika ugostiti kao pravi domaćin. Brojne su kulturno-istorijske znamenitosti, restorani, kafei, parkovi i trgovi koje morate posetiti u Beogradu. Bajkovita Kalemegdanska tvrđava, obale Save i Dunava, Hram Svetog Save, širi centar grada sa atraktivnom Knez Mihajlovom ulicom, rustična Skadarlija, prelepi Košutnjak ili intrigante NATO ruševine obavezno se moraju videti u Beogradu.

 

Lepi ljudi i dobra hrana, kako nas uglavnom opisuju stranci su apsolutna istina. Zato ćemo vam preporučiti najbolje restorane sa fantastičnom hranom, pićem i ljubaznim osobljem. Vrhunski etno restorani koji najbolje dočaravaju gastronomiju ovog podneblja su i na našem meniju. Vaši gosti uživaće u zavodljivoj srpskoj kuhinji, njenim specijalitetima i na daleko poznatom, dobrom domaćem piću.

 

Doživite Beograd noću

 

Beograd je grad dobrog provoda. Poznat je kao grad koji nikad ne spava i pruža fantastičnu noćnu zabavu. Brojni klubovi, kafići, splavovi, tradicionalne kafane ostaće svakom gostu u nezaboravnoj uspomeni. Dakle, Beograd se ne može upoznati i osetiti na pravi način ako se ne upozna njegov noćni život. Zato je obilazak beogradskih mesta za noćni provod topla preporuka svim našim klijentima. Provod u Beogradu traje celu noć i taj doživljaj se ne sme propustiti.

 

Pored Beograd, možemo organizovati obilazak bilo kod drugo grada u zemlji i okruženju. Pitoma vojvođanska ravnica sa šarmantnim Novim Sadom, istorijsko Kraljevo sa manastirom Žiča i Studenica, prelepi Niš, Kruševac, Valjevo samo su neki od gradova koje možete videti i upoznati u našoj organizaciji.

 

Posebne pogodnosti i akcije

 

Za sve naše klijente uvek imamo spremne popuste i akcije. Pozovite nas i informišite se o posebnim pogodnostima koje vam možemo ponuditi. U svakom trenutku smo spremni da vam damo popust za najma više vozila ili višednevni najam naših vozila sa vozačem.

 

Sa nama se možete dogovoriti o svemu. Ukoliko želite pratnju profesionalnog turističkog vodiča na bilo kom jeziku, mi ćemo vam ga obezbediti. Sarađujemo sa najboljim turističkim agencijama i organizacijama i uvek smo spremni da svojim klijentima priuštimo samo najbolje. Kontaktirajte nas i dobićete najbolju uslugu po najpovoljnijim cenama.