Vozni park

 

Najbolja vozila za sve prilike

 

Prevezite se udobno, sigurno i uz najpovoljnije uslove

 

BGDiplomat servis nudi vam vrhunsku uslugu prevoza putnika vozilima najnovije generacije uz profesionalne i iskusne vozače spremne da izađu u susret svim vašim zahtevima. Na raspolaganju su vam najbolja vozila ekonomske, biznis, vip klase kao i luksuzna kombi vozila i minibusevi za sve potrebe prevoza.

 

Pozovite nas, informišite se o slobodnim vozilima, postojećim pogodnostima i popustima. Spremni smo da odgovorimo na sve vaše upite u najkraćem roku. Naše usluge prevoza na raspolaganju su vam 24 h dnevno.

 

Dobrodošli u najkvalitetniji i najpouzdaniji šofer servis u regionu.

STANDARD KLASA - SKODA OCTAVIA 2017. GOD

Elegantna vozila sa unapređenim performansama idealna za gradsku vožnju. Iznajmite vozila sa vozačem iz naše standardne klase i prevezite se do bilo kog odredišta u gradu i šire. Sva vozila su opremljena punjačima za mobilne telefona i wi-fi internetom po izboru. Idealna su za aerodromske transfere i vožnju po gradu.

Prevoz putnika Beograd
Prevoz putnika Beograd

BIZNIS KLASA - MERCEDES E KLASE 2014/2017 GOD

Luksuzna i komforna vozila vrhunskih karakteristika. Atraktivna spoljašnjost i udobna unutrašnjost sa sedištima od crne kože garantuju opuštenu i uzbudljivu vožnju. Našim vozilima biznis klase možete se prevesti do bilo koje izabrane lokacije uključujući aerodromske transfere i iznajmljivanje vozila za poslovne i svečane prilike. Sva vozila imaju internet konekciju, punjače za telefon i nosače za laptop.

VIP prevoz putnika
VIP prevoz putnika

VIP KLASA - MERCEDES S KLASE 2012/2016 GOD

Graciozne limuzine vrhunskog dizajna i raskošne unutrašnjosti. Možete ih iznajmiti sa vozačem za sve potrebe prevoza, kako poslovne tako i privatne. Enterijer u crnoj koži, grejanje i masaža u sedištima, wi-fi konekcija, punjači za telefone, nosači za laptop i druga prateća oprema garantuju maksimalnu udobnost i uživanje u vožnji. Pogodna su za aerodromske transfere, poslovna putovanja i sve svečane prigode.

Najam Mercedes S klase Beograd
Najam Mercedes S klase Beograd

SUV VOZILA - MERCEDES GLE43 AMG COUPE 2017

Luksuzni i elegantni terenac za potpuno udobnu i sigurnu vožnju. Prostrana unutrašnjost sa svim pratećim multimedijalnim sadržajima i tehničkim karakteristikama čini ova vozila pogodnim za sve potrebe prevoza. Možete ih iznajmiti za aerodromske transfere, noćni provod, prevoz u poslovne svrhe, razne svečanosti, kao i za prevoz do bilo koje destinacije u zemlji i inostranstvu.

Najam SUV vozila Beograd

KOMBI VOZILA - Mercedes Viano 2012 / V klasa 2016

Sigurna, luksuzna i komforna minivan vozila za prevoz do 8 putnika. Udobna unutrašnjost sa kožnim sedištima, surround muzički sistem, internet konekcija, punjači za mobilne telefone i nosači za laptop čine ih pogodnim za sve poslovne i svečane prigode, aerodromske transfere, noćni provod, obilazak grada, kao i za prevoz do bilo koje željene destinacije.

Kombi prevoz putnika

MINIBUS VOZILA - Mercedes Sprinter 2015. god

Luksuzni i komforni minibusevi za prevoz do 20 putnika. Komforna unutrašnjost za udoban prevoz putnika na kraće i duže relacije sa kožnim sedištima koja se greju garantuju ugodnu i opuštenu vožnju. Možete ih iznajmiti sa vozačem za poslovne prilike, aerodromske transfere, prevoz gostiju za svadbene svečanosti, noćni provod, kao i putovanja u zemlji i inostranstvu do bilo kod odredišta.

Minibus renta Beograd